H2O Vesiturva

H2O Vesiturvalla™ seuraat vedenkulutusta ja minimoit vesivahingon riskit.

H2O Vesiturva™ pystyyy tunnistamaan putkiston piilovuodot, äkilliset putkirikot ja rikkoontuneet vesikalusteet analysoimalla veden virtausta ja painekäyttäytymistä. Yhdistämällä nämä toiminnot voidaan kohteiden veden kulutusta ja vuotoja seurata, joten se soveltuu myös kohteisiin, jossa raskasta saneerausta ei vielä tarvita.

KULUTUKSEN SEURANTA

Säästä vedenkulutuksessa ja ylläpitokustannuksissa.

H2O Pro -keskusyksiköstä ja H2O Basic -huoneistoyksiköistä sekä H2O.fi -verkkopalvelusta koostuva järjestelmä hälyttää putkirikoista, valvoo putkirikko- ja vuotohälytyksiä. H2O Vesiturvajärjestelmän tuotteet sopivat uudiskohteisiin ja linjasaneerauskohteisiin, sekä rivi- ja kerrostaloihin. Tiedonsiirto ja sähkönsyöttö tapahtuu matalajännitekaapeloinnilla, jolla varmistetaan häiriötön tiedonsiirto.

VESIVUOTOVAHTI

Vedenkulutuksen seuranta

H2O.fi -etäseurantapalvelussa huoneistojen lämmin- ja kylmävesimittareiden kulutusta seurataan automaattisesti, lukemalla vesimittarin pulsseja. Huoneistoyksikkö Basic laskee vesimittarin pulssin ja lähettää tiedon keskusyksikölle H2O Pro, josta tiedot siirretään H2O.fi -pilvipalveluun.

Kulutustiedot tallentuvat H2O.fi -pilvipalveluun, missä ne ovat helposti ja turvallisesti käytettävissä. Asukas voi omalla matkapuhelimellaan seurata veden kulutusta ja hallita huoneiston vesisulkuja kotona/poissa -toiminnolla.

H2O Vesiturva™ tekee vedenkäytöstäsi vastuullista ja turvallista

 • Automaattinen vuotovahti

  Hälytys jokaisesta vesivuodosta. Vuoto paikallistetaan ja estetään suuret vahingot.

 • Vedenkulutuksen seuranta

  Reaaliaikainen tilanne mobiilisovelluksella, ja kulutushistoria käyttäjäportaalista.

 • Minimoi vahingot

  Järjestelmä hälyttää nopeasti ja estää isojen vahinkojen syntymisen.

 • Helppokäyttöinen

  Veden kulutuksen seuranta ja päälle/pois toiminnot matkapuhelimesta.

 • Etäluettava

  Kulutustiedot suoraan isännöitsijän laskutusohjelmistoihin. Hälytystiedot ennaltamääritellyille henkilöille.

 • Integroitavissa isännöintiohjelmaan

  Automaattilaskutus sekä huoneistokohtaiset raportit liitettävissä kaikkiin isännöintiohjelmistoihin.

 • Kustannussäästöt

  Seuranta ohjaa vastuulliseen käyttöön ja takaa oikeudenmukaisen laskutuksen. Käyttövirta tiedonsiirtokaapelilla lisää käyttövarmuutta ja poistaa paristohuoltokustannukset.

 • Ennakoi putksiton korjaustarpeet

  Vuotomittaus kontrolloi verkoston kuntoa. Se auttaa putkisaneerauksen ajankohdan suunnittelua ja varoittaa kasvavasta riskistä.

H2O Vesiturva – kustannustehokas ja helppokäyttöinen koko käyttöajan

H2O.fi -etäseurantapalvelu seuraa runkovesijohtojen- ja huoneistokohtaisten putkistojen kuntoa, sekä huoneistojen lämmin- ja kylmävesimittareiden kulutusta ja tallentaa tiedon turvalliseen H2O.fi pilvipalveluun. Järjestelmä analysoi vedenkulutuksen muutoksia tehden kulutuspoikkeamista tarvittavat hälytykset. Laitteistoista ei aiheudu mitään ylläpitokustannuksia asennuksen jälkeen. Etämittauksesta ja vuotovahdista tulee taloyhtiölle palvelun mukainen kuukausimaksu. Käyttö portaalin kautta ja älypuhelimella on käyttäjälle maksuton.

Huoneistoyksikköön voidaan liittää kaksi vesimittaria ja kaksi moottorisulkuventtiiliä. Mittareiden, moottorisulkuventtiilien ja huoneistoyksikön asennus on vaivatonta.

Soveltuu suurkohteisiin

H2O Pro -keskusyksikköön voidaan liittää maksimissaan 150 kappaletta H2O Basic -huoneistoyksikköä (huoneistoa). Edelleen jokaisen huoneiston H2O Basic yksikköön tyypillisesti liitetään kaksi vesimittaria ja yksi H2O Advance huoneistonäyttö.

Helppokäyttöinen ja turvallinen

H2O.fi etäseurantapalvelu perustuu vesimittarin pulssitiedon laskemiseen huoneistoyksiköllä. Huoneistoyksiköt laskevat vesimittarin pulssit ja lähettävät ne keskusyksikölle, josta on reaaliaikainen datayhteys pilvipalveluun.

Valitse H2O Vesiturva™ seuraamaan vedenkulutusta ja nauti ratkaisun tuomista hyödyistä

 • Turvallisuus

  H2O Vesiturva on varma ja edullinen valinta hankkia ja käyttää. Vuotovahti paljastaa piilevät vuodot huoneistoissa ja se on myös mahdollista asentaa runkoputkistoihin.

 • Virheetön laskutus

  Automaatiolla mahdollistetaan virheetön ja oikeudenmukainen laskutus, kun manuaalinen mittarinluenta jää historiaan.

 • Kätevä vedenkäytön seuranta

  Vedenkäytön seuranta on helppoa, selkeiden ja ymmärrettävien raporttien ansiosta.

 • Minimoi vesivahinkoriski

  Järjestelmä mahdollistaa vesivahinkojen rajaamisen ja estää suurien vahinkojen syntymisen.

 • Kustannussäästöt

  Merkittäviä kustannussäästöjä veden kulutuksen suhteen. Piilovuodot voidaan havaita ajoissa sekä huoneistoissa että runkolinjoissa.

H2O Vesiturva™ vedenkulutuksen mittaus ja vuotovahti

H2O Vesiturva™ on huoneistokohtainen vesiturva, jolla seuraat ja mittaat vedenkulutusta huoneistonäytön ja H2Ometer -mobiilisovelluksen avulla sekä ennakoit vesivahingot.
H2O Pro -keskusyksikköön ja H2O Basic -huoneistoyksikköön voidaan liittää H2O Advanced -huoneisto-ohjausnäyttö.